bydePerros

El portal on trobaràs tot allò que necessita la teva mascota


Centro canino montegatto

Residència Centro canino montegatto

A Coruña (La Coruña)

(2 opinions/vots) Veure opinions, vota!

Treballem pel benestar dels animals de companyia, i el nostre compromís és que la seva estada al nostre centre sigui el més confortable i segura possible. Disposem d'àmplies instal · lacions per al seu benestar, a més d'un contacte personalitzat dels cuidadors, que aconsegueixen un vincle afectuós amb les mascotes, afavorint la seva millor adaptació. 
Oferim estada en habitacions amb zona interior i una altra exterior que disposen de calefacció i abeurador automàtic, amb 3 passejades individuals al dia a parcs totalment tancats i on els gossos podran estar solts amb totes les garanties de seguretat.

Información

Residència per:
gossos i gats
Mida dels habitacles:
N/D

Serveis

  • Passejades al dia (3)
  • Perruqueria
  • Recollida / Entrega a domicili
  • Servei d'Ensinistrament
  • Calefacció / Aire acondicionat
  • Club d'Agility

Els serveis i preus poden variar sense previ avís a bydePerros si us plau confirmeu el servei amb el centre

Opinions

Unos irresponsables. Un lugar nada recomendado. He dejado mi perro un miercoles y lo he recojido el lunes y para nuestra sorpresa al recogerlo el perro se había abrasado todo el cuerpo con un producto quimico porque segun ellos estaban limpiando las casetas y el perro se colo. No fuimos avisados en ningún momento de lo sucedido al perro, nos enteramos cuando lo fuimos a recoger. Todo lo que le han realizado al perro ha sido bajo su responsabilidad sin informarnos en ningún momento estando avisados claramente que ante cualquier problema que le sucediese al perro llamasen a su veterinario para que tratase lo que le sucediese y nosotros nos hariamos cargo de la factura. En ningún momento nos han avisado de lo sucedido al perro, tomando ellos libremente decisiones y lo más indignante no teniendo cuidado a la hora de utilizar productos quimicos en la limpieza de las instalaciones pudiendo habernos encontrado el perro muerto debido a su irresponsabilidad por no atender debidamente a la mascota y por la utilización de productos abrasivos sin tomar las medidas adecuadas.
-


5 estrellas
nuria -


Vota / escriu la teva opinió:

La teva opinió és important, ajudarà els usuaris a bé escollir

(Opcional)
(Opcional)

Tranquil! no rebràs SPAM, només informació de bydePerros

Prement "Votar i comentar" acceptes la política de privacitat i les seves condicions d'ús