bydePerros

El portal on trobaràs tot allò que necessita la teva mascota


Complejo residencial de animales y vivero de plantas

Residència Complejo residencial de animales y vivero de plantas

Gibraleon (Huelva)

(3 opinions/vots) Veure opinions, vota!

Societat Protectora d'Animales.Disponemos d'unes àmplies instal · lacions amb: 70 habitacles individuals per a gossos, 36 habitacles per a gats i cadells, 11 habitacles comuns per a 110 gossos, oficines de control, aula per a xerrades, cementiri per a gossos i gats amb 240 nínxols, Clínica Veterinària a C / Nicolás Orta Nombre 62 (Huelva) amb una àmplia gamma de serveis (consultes veterinàries, microxip, anàlisi, vacunacions, operacions menors, perruqueria canina i felina, incineració d'animals de companyia, cementiri). Tot magníficament atès per personal qualificat amb un gran amor als animales.Hemos estat declarats d'interès social i utilitat pública per la Junta d'Andalusia.

Información

Residència per:
70 gossos i 36 gats
Mida dels habitacles:
N/D

Serveis

  • Perruqueria
  • Servei funerari / Crematori per mascotes

Els serveis i preus poden variar sense previ avís a bydePerros si us plau confirmeu el servei amb el centre

Opinions

Cuánto tardáis en devolver al centro veterinario las cenizas? Llevo esperando dos semanas y me parece raro tanto tiempo.
Rocio -


Hola Marieta, conozco de primera mano a quien gestiona la empresa y los trabajadores... he incinerado allí a lo largo de los años a mis 4 mascotas de manera individual y presencial dándome siempre un trato muy cordial y familiar para unos momentos tan duros... se nota el cariño que tienen a los peluditos... imagino que el organismo por el que se rigen no les permitirá hacer incineraciones presenciales con esto del covid y lo volverán a hacer pronto... y respecto al certificado, lo dan cuando recogen al animal, el centro veterinario en el que hayas dejado la mascota es donde te lo deberían dar... Saludos!!!
Sergio Mendoza -


En el centro veterinario te ofrecen la incineración individual y presencial de tu mascota, aunque ahora con la excusa del Covid no te autorizan la opción que sea presencial por parte de la empresa encargada de la incineración. Como saber entonces que es tu mascota la que están incinerando? Solo te queda la resignación de creer que la urna que te van a entregar ciertamente sean las cenizas de tu mascota, por cierto deberían de entregar certificado y no lo hacen, algo que me hace cuestionar la seriedad de dicha empresa.
Marieta -


Vota / escriu la teva opinió:

La teva opinió és important, ajudarà els usuaris a bé escollir

(Opcional)
(Opcional)

Tranquil! no rebràs SPAM, només informació de bydePerros

Prement "Votar i comentar" acceptes la política de privacitat i les seves condicions d'ús