bydePerros

El portal on trobaràs tot allò que necessita la teva mascota


Mas carol

Residència Mas carol

Polinyà (Barcelona)

(4 opinions/vots) Veure opinions, vota!

El nostre compromís és fer que l’estada de les mascotes a mascarol sigui el més confortable i segura possible. Les instal·lacions son àmplies i modernes i la gestió del centre és responsabilitat de veterinaris. L’exercici diari i el contacte directe amb els cuidadors afavoreix una millor adaptació de l’animal.
Per aconseguir aquests objectius i tractar de forma individualitzada els animals residents el número de places disponibles és reduït.

Licencia número: 2500395

Información

Residència per:
60 gossos i 10 gats
Mida dels habitacles:
N/D
Preu gossos:
Precios variables según temporada baja o alta.
Preu gats:
Precios variables según temporada baja o alta.

Localització i Contacte

Província:
Barcelona
Població:
Polinyà
Adreça:
Camí de la Serra, s/n (Pol. Ind. Can Humet)
Coordenades GPS:
41.5462 (latitud), 2.15248 (longitud)
Telèfon:
937 132 270
Correu electrònic:
mascarol@mascarol.com
Pàgina web:
http://www.mascarol.com

Serveis

  • Perruqueria
  • Servei d'Ensinistrament
  • Servei funerari / Crematori per mascotes

Els serveis i preus poden variar sense previ avís a bydePerros si us plau confirmeu el servei amb el centre

Opinions

Es el primer año que dejo a mis perros , con vosotros, sitio recomendado. Siento indignación por el trato . Para empezar lleguemos a las 12.58 a recogerlos , eso no os gusto , ya que las caras eran de que plegabais a la 13 y que fueramos a la tarde (A a 13.05 estábamos fuera). Si tanto proclamais el amor a los animales ni os llegais a imaginar las ganas que teníamos de verlos y lo que lleguemos hacer para recogerlos antes de la 13, porque no podíamos esperar a llegar a la tarde. Cuando lleguemos nos daban otros perros ( que no pasa nada) pero me sorprende, fui a entrar y me dijeron que No ,que espera en oficinas, perfecto ok!! tardaron en traerlos y cuando las trajeron con la ilusión los abracemos y nos lo llevemos , al llegar a casa uno de ellos estaba cojo. Tenia una espiga clavada en la pata de varios días COMO NO SE NOS INFORMA DE ESTO??? entiendo que ni los vigilais, al ver la gravedad del asunto, lo llevamos al veterinario. Cuando hablemos con vosotros, nos dijisteis que donde estais no hay espigas, COMO???? tenia mas de 5 espigas clavadas en su cuerpo y la manta que me disteis estaba plagadas de espigas PORFAVOR y vosotros proclamais amor a los animales . NUNCA MAS y voy a promocionar para que esto se sepa. Dijjisteis que llamariais para ver el progreso del perro, Todavía estoy esperando la preocupación. INCREIBLE. !!!
-


Yo no dejo mis perros tres veces en un mismo sitio si a la primera de cambio algo no va bien , igual el problema es otro ???
Toni -


Tres veces he dejado mis dos carlinos y vuelven a casa con cacas amarillas, rozaduras en el cuello de dejarles el collar puesto todo el dia (avisando que lo saquen cuando no pasean) las patas hinchadas. Estoy muy descontenta por el trato dado a mis perros especialmente esta ultima vez. No volveremos nunca más.
Cristina -


genial, en cuanto al trato y la higiene.
-


Vota / escriu la teva opinió:

La teva opinió és important, ajudarà els usuaris a bé escollir

(Opcional)
(Opcional)

Tranquil! no rebràs SPAM, només informació de bydePerros

Prement "Votar i comentar" acceptes la política de privacitat i les seves condicions d'ús